هنگام انتخاب سمعک باید به این نکته توجه داشته باشید که یک مارک یا مدل خاص سمعک برای تمام انواع کم شنوایی مناسب نیست. در واقع، ترجیحات شخصی، میزان و نوع افت شنوایی، مهارت های حرکتی و دستی و البته بودجه ی فرد کم شنوا بر انتخاب سمعک تاثیرگذار هستند.
مقایسه سمعک ها و انتخاب از میان انواع و اقسام مارک ها و مدل های سمعک می تواند برای شما پیچیده باشد. بنابراین به ادیولوژیست خود اعتماد کنید و انتخاب سمعک مناسب را به عهده ی وی بگذارید.در واقع متخصص شنوایی با دانش و با تجربه با در نظر گرفتن تمامی موارد تاثیرگذار بهترین راه حل را به شما پیشنهاد می دهد.
قيمت سمعك بر اساس تكنولوژي، امكانات، پيشرفته بودن و كيفيت آن متفاوت است. هرچه سمعك كوچكتر و داراي تكنولوژي پيشرفته تري باشد قيمت آن بالاتر است. با اين حال مي توان سمعك با كيفيت خوب و قيمت مناسب را پيدا كرد>.قيمت سمعكها بر اساس نوع، خصوصيات الكترونيك و موقعيت بازار محلي متغير هستند.>قيمت فروش نبايد تنها موضوع در خريد سمعك باشد. مطمئن بودن محصول مي تواند هزينه هاي تعمیر و نگراني در مورد بد كاركردن سمعك را كمتر كند.مبلغي كه شما بابت خريد سمعك مي پردازيد، گاهي اوقات شامل خدماتي از جمله آزمون ها، قالب، تنظيم و جلسات پيگيري مي باشد. قبل از خريد سمعك راجع به اين خدمات مطلع شويد.>
با توجه به مطالب فوق، حداقل قیمت سمعک ها به شرح ذیل میباشد:
- سمعکهای آنالوگ از 300,000 تومان به بالا.
- سمعکهای نیمه دیجیتال از 500,000 تومان به بالا.
- سمعکهای فول دیجیتال از تومان به بالا.
- سمعکهای دیجیتال هوشمند از 1,200,000 تومان به بالا.
- سمعکهای فول هوشمند از1,500,000 تومان به بالا.
- سمعکهای هوشمند وایرلس از 2,000,000 تومان به بالا.