right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

مشاوره و روان درمانی

مشاوره و روان درمانی

وزوز باعث تولید احساس رنجش، اضطراب و یا استرس ، انزوا، خستگی و بی خوابی می شود و این عوامل نیز به نوبه خود باعث توجه بیشتر فرد به وزوز می گردند. مشاوره و روان درمانی کمک موثری در جهت آرامش فرد می باشد. بهبود سبک زندگی، فعالیت بدنی مناسب، مبارزه با افسردگی ، خواب مناسب و آرامش تاثیر زیادی بر روی وزوز دارند.
توصیه ها
* تا حد امکان اطلاعات بیشتری را درباره وزوز خود به دست آورید . این اطلاعات شما را از نگرانی و ترس ناشی از عدم اگاهی رها می کنند.
* عواملی که باعث وخامت وزوز می شوند را شناسایی و کنترل کنید. در مواقع بروز استرس شدید وزوز افزایش می یابد. استرس ها و نگرانی ها باعث بروز وزوز نمی گردند اما تاثیرات آن را تشدید می کنند. تمرین کنید از استرس های غیر ضروری اجتناب ورزید.
* هر آنچه که باعث خوشنودی و رضایت شما شود می تواند وزوز را کنترل کند.
* هرگاه وزوز به هر نحو اهمیت خود را از دست دهد در این صورت فرد می تواند وزوز خود را نادیده بگیرد. برای نمونه ما به طور طبیعی سر و صدای ناشی از یخچال منزل خود را در آشپزخانه نمی شنویم. در حالی که آن صدا معمولاً همیشه وجود دارد . این پدیده بدان علت است که مغز ما آن صدا را مهم تلقی نکرده است.
* از قرار گرفتن در محیط های ساکت دوری کنید.
* وزوز می تواند هر روز و حتی در هر ساعت تغییر کند . اصوات جدید می توانند ظاهر شده و شنیده شوند و یا اصوات قبلی تغییر کند. حتی اگر وزوز را بلندتر از قبل درک می کنید جای نگرانی نیست.
* اگر توجه خود را به کارهای دیگر معطوف کنید دیگر وزوز شما قابل درک نخواهد بود.
* از مصرف زیاد چای، قهوه ، نوشابه ، مشروبات الکلی، سیگار و دخانیات پرهیز نمایید.
* به هنگام خواب موزیک ملایم گوش دهید.
*گوش دادن به صدای پمپ آکواریوم،فن، پنکه، دستگاه بخور و رادیو همچنین نوار کاست یا سی دی حاوی اصوات طبیعی(امواج دریا، باران، رودخانه و...) در پوشش وزوز بسیار موثر هستند.

منوی موبایل سایت