right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

ماده غذایی مفید برای حفاظت از شنوایی!عجیب اما واقعی

ماده غذایی مفید برای حفاظت از شنوایی!عجیب اما واقعی

متخصصان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند انواع پنیرها دارای ترکیبات شیمیایی خاصی هستند که می‌تواند باعث تقویت قدرت شنوایی و بهبود کم شنوایی در برخی افراد شود. آنها با بررسی بر روی حیوانات در آزمایشگاه‌ دریافتند ماده شیمیایی موجود در پنیر به نام "دی متیونین" به عنوان یک اسید آمینه باعث محافظت از آسیب به سلول‌های عصبی در گوش می‌شود و می‌تواند از آسیب‌های شنوایی جلوگیری کند.

  • کارشناسان اکنون آزمایش مصرف پنیر و بررسی اثرات آن بر افزایش قدرت شنوایی و ترمیم آسیب‌های وارده به اعصاب گوش را برروی ۶۰۰ داوطلب ارتش آمریکا آزمایش کرده‌اند. دلیل انتخاب این داوطلبان حضور در جنگ‌ها و تیر اندازی بوده که سبب آسیب شنوایی در آن‌ها شده است. براساس تحقیقات، قرار گرفتن در معرض سروصدای بلند میتواند به سلول‌های مویی در حلزون گوش آسیب و سبب اختلال در ارسال سیگنال‌های صوتی به مغز شود. همچنین باعث تشکیل رادیکال‌های آزاد در گوش شده که در دراز مدت کم شنوایی را در پی دارد.

در عین حال مصرف حجم بسیار بالایی از پنیر می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و بالا رفتن چربی و فشار خون شود.

  • پژوهشگران به افرادی که در محیط‌های پرسروصدا کار می‌کنند توصیه می‌کنند مصرف روزانه پنیر را در رژیم غذایی خود قرار دهند. اما باید توجه داشت که مصرف پنیر تمامی مشکلات شنوایی را برطرف نمی‌کند و افراد باید در مکان‌های پر سروصدا از وسایل ایمنی برای محافظت از گوش خود استفاده نمایند.

منوی موبایل سایت