right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

با برخی از معروفترین کاربران سمعک آشنا شوید

با برخی از معروفترین کاربران سمعک آشنا شوید


در حال حاضر، حدود 466 میلیون نفر در سرتاسر جهان از درجه‌ای از کم‌شنوایی رنج میبرند ولی با ارتقا و توسعه رشته شنوایی شناسی (ادیولوژی)، شاید فقط تعداد محدودی از انواع کم‌شنوایی را با کمک سمعک و سایر وسایل کمک شنوایی نتوان درمان کرد.


شاید در گذشته استفاده از سمعک های بزرگ آنالوگ، جلوه خوبی نداشت و خیلی‌ها به دلیل واهمه و خجالت از واکنش منفی جامعه تمایلی به استفاده از آن نداشتند، اما خوشبختانه آن زمان‌‍‌ها گذشت! و امروزه با افزایش آگاهی افراد کم ‌شنوا و عموم مردم، گردش بالای اطلاعات در جامعه، پیشرفت تکنولوژی و عرضه متنوع و گسترده سمعک (سمعک های هوشمند و وایرلس امروزی با تکنولوژی های رده بالا)، اکثر افراد کم ‌شنوا دید مثبتی نسبت به استفاده از سمعک پیدا کرده‌اند. اما یکی از مواردی که باعث میشود این افراد حس بهتری نسبت به کم‌شنوایی‌شان داشته باشند و تا حدی از ترس انزوا و عدم درک شان کاهش یابد، دانستن این است که آنها تنها نیستند و دیگران نیز با مشکل مشابهی دست و پنجه نرم میکنند.


اخیرا بسیاری از سوپر استارهای‌ مشهور از جمله خوانندگان و بازیگرهایی مانند میک جگر، استینگ، برایان آدامز و مگی جیلنهال در کمپین‌های آگاهی بخشی در خصوص کم‌شنوایی با هدف نشان دادن دغدغه‌ها، روش های درمان احتمالی و تاکید اینکه کم‌شنوایی می‌تواند برای همه‌ انسان‌ها اتفاق بیافتد، بطور فعالانه‌ شرکت کردند.


باید بدانید که امروزه نسبت به زمان های گذشته بدلیل آلودگی صوتی بیشتر، استفاده زیاد مردم از هدفون و هندزفری و درنتیجه پیرگوشی زودرس یا بروز جهش های ژنتیکی خاص و بسیاری از علل دیگر، مشکلات شنوایی در عموم مردم رو به افزایش است، حتی مشاهیر و سلبریتی ها! مثلا در گذشته داروین، توماس ادیسون، ون گوک، بتهون، فرانسیسکو گویا، هلن کلر و نلسون ماندلا، دچار اختلالات شنوایی و مخصوصا وزوز گوش بودند.
و در جامعه حاضر نیز افراد معروف بسیاری هستند که آشکارا کم‌شنوایی خود را پذیرفته‌اند و از ترس های گذشته شان قبل از سمعک و بهبود کیفیت زندگی‌شان پس از استفاده از سمعک بامردم صبحت میکنند و اینکه اجازه ندادند کم‌شنوایی‌ سد راه موفقیت‌‌شان شود، این موارد اغلب باعث انگیزه دادن به سایرین جهت اقدام برای درمان کم‌شنوایی‌شان می‌شود.

 

  • روسای جمهور سابق آمریکا، رونالد ریگان(اولین رئیس جمهور بازنشسته ای که از سمعک استفاده کرد)، ریچارد نیکسون، جرالد فورد، جیمی کارتر و جرج بوش پدر همگی بدلیل پیرگوشی، کاربران سمعک بودند. جان هوارد، نخست وزیر سابق استرالیا از سمعک دوگوشی استفاده میکند. بیل کلینتون، دیگر رئیس جمهور سابق آمریکا مانند بسیاری سعی داشت تا کم‌شنوایی‌اش را نادیده بگیرد، اما بالاخره در 51 سالگی بدلیل کم شنوایی متوسط (و بیشتر در فرکانس های بالا) مجبور به استفاده از سمعک in-the-canal (ITC) بصورت دوگوشی شد و اکنون، یکی از حامیان استفاده از فن‌آوری سمعک است و به کشورهای مختلف جهت ترویج سلامت شنوایی سفر میکند.

 

 

  • ملکه الیزابت دوم انگلستان بدلیل پیرگوشی و کم شنوایی دو طرفه، از سمعک های سیگنیا (زیمنس سابق) نامرئی مدل سیلک(SILK) بصورت دوگوشی استفاده میکند:

https://www.persia-tone.com/index.php/specialized-articles/hearing-aids/270-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%84%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%B9%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F

 

  • ووپی گلدبرگ بازیگر، کمدین، نویسنده و فعال سیاسی آمریکایی بدلیل کم شنوایی ناشی از نویز، سمعک دو گوشی استفاده میکند.

 

  • لو فریگنو بازیگر بازنشسته آمریکایی بدلیل عفونت شدید گوش و از دست دادن 75-80 درصد شنوایی اش، از 3 سالگی سمعک بصورت دوگوشی استفاده میکند و در سال 2012 عمل کاشت حلزون انجام داد. راش لیمبو صاحب نظر سیاسی و مجری برنامه‌های گفتگویی رادیویی محافظه کار آمریکایی، نیز کاشت حلزون دو طرفه انجام داده است.

 

  • آدام سویج تهیه کننده و بازیگر آمریکایی، با انجام تست های شنوایی مشخص شد که مبتلا به بیماری اتواسکلروزیس است، به همین دلیل از سمعک بصورت دوگوشی (برند ویدکس/ EVOKE) استفاده میکند.

 

  • هوی لویس موسیقی دان مشهور آمریکایی بیماری منییر دارد و از سمعک (برند استارکی) بصورت دوگوشی برای غلبه بر کم شنوایی و وزوز گوش خود استفاده میکند.

 

  • مارلی متلین، بازیگر آمریکایی ناشنوایی (کم شنوایی شدید تا عمیق) دارد که در 18 ماهگی، ابتلا به یک بیماری حاد و تب شدید باعث از دست رفتن کامل شنوایی در گوش راست و تنها 20 درصد باقی مانده شنوایی در گوش چپش شد. در حال حاضر از ترکیبی از سمعک بصورت دوگوشی (برند استارکی)، لب‌خوانی و زبان اشاره جهت برقراری ارتباط استفاده میکند.

 

  • پیت تاونزند موسیقی‌دان، خواننده، ترانه‌سرا و نوازنده اهل بریتانیا پس از دهه‌ها مواجه با صدای بلند ابزارآلات موسیقی مجبور شد تا پس از انجام تست های تخصصی ادیولوژی از سمعک نامرئی بصورت دو گوشی استفاده کند. او از وزوز گوش نیز رنج می‌برد که احتمالا به دلیل استفاده از هدفن‌های استودیو میباشد، با اینحال او هنوز در عرضه موسیقی فعالیت می‌کند.

 

  • جودی فاستر بازیگر مشهور آمریکایی و برنده چندین جایزه معتبر از جشنواره‌های جهانی، سالهاست که از سمعک داخل گوشی بصورت دوگوشی استفاده می‌کند. همچنین سرگیجه نیز دارد که احتمالا مربوط به کم‌شنوایی‌ می‌شود، با این حال، هیچکدام از این مشکلات نتوانستند او را از رسیدن به موفقیت بازدارند.

 

  • هلی بری بازیگر مشهور آمریکایی 80 درصد شنوایی گوش چپش را در اثر ضربه فیزیکی و پاره شدن پرده گوش، از دست داده و از سمعک پشت گوشی استفاده میکند، البته ابتلا به دیابت نوع یک هم مشکل شنوایی وی را تشدید کرده است.

 

 

  • شانی جبیا، miss USA در سال 1998 و مدلینگ معروف، حدود 20 سال پیش بدلیل کم شنوایی و وزوز گوش ناشی از بیماری منییر از سمعک های پشت گوشی زیمنس مدل PURE 700 استفاده میکرد و بعد از آن بدلیل اکوستیک نروما (وستیبولار شوآنوما) در سمت چپ، اکنون از سمعک های سیگنیا مدل CROS Pure Charge&Go از شنیدن نهایت لذت را میبرد.

 

  • راجر دالتری خواننده، ترانه‌سرا و هنرپیشه اهل بریتانیا ده ها سال است که با مشکل شنوایی دست و پنجه نرم میکند و اکنون از سمعک بصورت دو گوشی استفاده میکند.

 

  • هالی هانتر، بازیگر و تهیه کننده آمریکایی، بدلیل ابتلا به بیماری اوریون در کودکی، دچار ناشنوایی گوش چپ شده و از سمعک پشت گوشی استفاده میکند.

 

  • میلی بابی براون، بازیگر، مدل و تهیه‌کننده مشهور انگلیسی، که کم شنوایی شدید یک طرفه دارد و از سمعک (برند فوناک) استفاده میکند.

 

  • کیفر ساترلند بازیگر، تهیه‌کننده و کارگردان کانادایی که بدلیل قرار گرفتن در معرض انفجارهای شدید در طول زندگی حرفه ای خود و درنتیجه کم شنوایی، بصورت دوگوشی از سمعک استفاده میکند.

 

  • فیل کالینز موسیقیدان، بازیگر، خواننده و تهیه کننده موسیقی انگلیسی بدلیل اینکه سال ها در معرض سروصدای بلند موسیقی بود در سال 2000 دچار کم شنوایی دوگوشی (و مخصوصا در گوش چپ) است و از سمعک استفاده میکند.

 

 

  • اریک پاتریک کلپتون نوازنده گیتار، خواننده، ترانه‌سرا و آهنگساز مشهور راک انگلیسی، از کم شنوایی و وزوز گوش دو طرفه رنج میبرد. جین لینچ کمدین، بازیگر و خواننده، آمریکایی در 7 سالگی متوجه شد که شنوایی گوش راستش را کامل از دست داده است. رابرت ردفورد بازیگر ، کارگردان، تهیه‌کننده و بازرگان آمریکایی بعلت عفونت گوش چپ 60 درصد از شنوایی اش را از دست داد.

 

  • از مشاهیر برجسته کشورمان، زنده یاد استاد عزت الله انتظامی، پارگی پرده گوش و کم شنوایی شدید دوطرفه داشتند که در سال‌های اخیر از سمعک سوپر پاور هوشمند پشت گوشی زیمنس بصورت دوگوشی استفاده میکردند و مجموعه کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک پرشیاتون افتخار این را داشتند که به مدت 5سال تجویز و تنظیم سمعک و ارائه سایر خدمات ایشان را برعهده داشته باشند. از دیگر سرشناسان، هوشنگ صمدی کلخورانی (ناخدا یکم تکاور بازنشسته نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران) و سعد مجبر (سفیر سابق لیبی)، استاد فقید عطاالله کاملی (مدیر دوبلاژ برجسته و از گویندگان نامدار در عرصه صدا و دوبله فیلم) و بسیاری از سلبریتی ها و رجل سیاسی دیگری که به خواسته آنها، از نام بردنشان معذوریم، کاربرانی بودند که کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک پرشیاتون افتخار میزبانی آنها را بعهده داشته است.

 

 

 

منوی موبایل سایت